Over marlou

Wie ben ik?

Kinder- en jongerencoach

Hallo! Mijn naam is Marlou van Hoek, ik ben kinder- en jongerencoach en trotse eigenaar van mijn praktijk Lounique kindercoaching.

Meer bieden voor kinderen

Als jong meisje wist ik al dat ik later met kinderen wilde werken en het was dan ook een logische stap voor mij om naar de Pabo te gaan om leerkracht te worden. Al ruim 10 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in het basisonderwijs, maar de afgelopen jaren voelde ik dat ik kinderen ook meer wilde bieden op het gebied van hun sociaal emotionele ontwikkeling, en dat daar ook mijn kwaliteit ligt.

Daarom heb ik in 2017 besloten de opleiding tot kindercoach te volgen en mijn eigen coachingspraktijk te beginnen. In mijn leven heb ik zelf de nodige uitdagingen gehad, waardoor ik heel veel inzicht heb gekregen in hoe veerkrachtig een mens kan zijn en ook dat kleine stappen grote veranderingen met zich mee kunnen brengen. Daarnaast kwam ik tot de ontdekking dat ik hoogsensitief ben, wat ervoor zorgde dat ik hetgeen wat ik zo lang als last heb gezien juist ben gaan omzetten in een kracht. Deze ervaring heeft mij veel inzicht gegeven en ik wil dit inzicht graag delen met anderen. Om die reden ben ik me op dat gebied gaan specialiseren.

Mijn doel is om kinderen in hun kracht te zetten, ze te laten zien wat ze allemaal al in zich hebben en ze te leren hoe ze hun kwaliteiten in kunnen zetten om zich onbezorgd en gelukkig te voelen. Kinderen mogen bij mij helemaal zichzelf zijn en krijgen de kans zich in een veilige en rustige
omgeving te onwikkelen.

Neem contact op